Osbymoppen är ett snabbt växande företag som från början sålde enbart begaganade mopeder och delar idag säljer vi delar till MC,Moped,Mopedbil och även hela fordon som vi repererat med 

Nästa steg var att börja sälja delar till mopeder och motorcyklar. Vi kan ta fram en hel del nya delar men det vi är inriktade på är begagnade delar. Vi har arbetat fram en smidig struktur på vårt lager vad gällande reservdelar så att vi kan hålla bra priser ut mot kund.

Vårt senaste steg var att ta oss in i mopedbilsbranschen, där vi säljer nya mopedbilar från Casalini men även begagnade mopedbilar och delar till dom flesta märkena.

Vi fortsatte att utöka vårt sortiment genom att bli auktoriserade för cykelmärket Batavus som är ett Holländskt märke som funnits över 100 år. Vi har tagit in en Batavus el-cykel av modell Torino som är en klass för sig.

Vi är väldigt måna om att alla fordon får en genomgång till punkt och pricka innan de ställs till salu. Vårt interna motto är: "Kan vi inte köpa den själva ska vi heller inte sälja den till någon annan", vilket gjort att vår kvalité håller sig högt eftersom hela team:et är mycket kräsna och har en proffsig känsla för detaljer och säkerhet. Vi ställer alltid upp för kunden, det viktigaste för oss är att kunden är nöjd och ska känna sej trygg med sitt köp, även efter köpet. Inga frågor eller funderingar är dumma eller för små för oss, vårt uppdrag är att backa upp kunden i alla de lägen vi kan.

Vill du göra en bra affär, vänd dig till oss!

Här är alltid kunden i fokus.

Följ oss på sociala medier

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

KONTAKTA OSS

PREMURERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Telefon: 0721 - 77 67 67

Telefon: 0733 - 66 87 87
Öppettider: Mån-Tors 07-17, Fre 7-14

Mail: osbymoppen@gmail.com

Adress: Holma 1027, 283 91 Osby

Hitta hit

Swish nummer: 1235367305