Osbymoppen AB (org. nr 559241-7454) är ett snabbt växande företag som från början sålde enbart begagnade mopeder och begagnade delar.

Nästa steg var att börja sälja delar till mopeder och motorcyklar. Vi kan ta fram en hel del nya delar men det vi är inriktade på är begagnade delar. Vi har arbetat fram en smidig struktur på vårt lager vad gällande reservdelar så att vi kan hålla bra priser ut mot kund.

Vårt senaste steg var att ta oss in i mopedbilsbranschen, där vi kan ta in nya mopedbilar av de mesta märkena men vi specialiserar oss främst på begagnade mopedbilar.

Vi är väldigt måna om att alla fordon får en genomgång till punkt och pricka innan de ställs till salu. Vårt interna motto är: "Kan vi inte köpa den själva ska vi heller inte sälja den till någon annan", vilket gjort att vår kvalité håller sig högt eftersom hela team:et är mycket kräsna och har en proffsig känsla för detaljer och säkerhet. Vi ställer alltid upp för kunden, det viktigaste för oss är att kunden är nöjd och ska känna sej trygg med sitt köp, även efter köpet. Inga frågor eller funderingar är dumma eller för små för oss, vårt uppdrag är att backa upp kunden i alla de lägen vi kan.

Vill du göra en bra affär, vänd dig till oss!

Här är alltid kunden i fokus.

Öppettider! Mån-tors: 07.00-17.00, fre 07.00-14.00

Swish nummer till Osbymoppen AB: 123 536 73 05

Produkt tillagd i önskelsita

Vi använder cookies för att göra sidan bra och enkel att använda.