"Följ med oss på vår resa"

På denna sida kommer vi att lägga ut lediga tjänster så fort de dyker upp. Om du ser något som skulle passa dig, välkommen att kontakta oss via e-mail: osbymoppen@gmail.com

Produktpersonal - webbshopp

Vår webshop utvecklas ständigt och vi behöver nu anställa en självgående person till just detta.

 

Tjänsten innebär att mata in produkter i vår webshop. Mekanikerna demonterar delar som märks upp och läggs till "webshops-hyllan". Dessa delar ska du i första hand skickbedömma och prisa. Sedan matar du in delarna i webshopen ihop med beskrivning och foton som du själv tar med en vanliga digitalkamera. Till sist ska delarna plastas in och lagerföras. Tjänsten är ungerfär fördelad 50% datorarbete, 50% fotografering/lagerföring. Tydliga texter och foton är något vi är väldigt noga med. Och är du en noggrann person så kommer detta inte vara några problem alls.

 

Tjänsten innebär att du bär själv ett ansvar för att produktflödet in till webbshoppen ska flyta på. Arbetet i sig är ganska självständigt, men vi arbetar ändå alltid som ett lag. Man blir stakare tillsammans!

 

Vi använder oss utav moderna verktyg, både digitalt och fysiskt. Att sträva efter det effektivaste tillvägagångssätten är alltid en självklarhet för oss.

 

Meriterande:

God datorvana

Foto-intresse

Motorkunskap

 

Krav:

Flytande svenska i tal och skrift

.

Tjänsten avser heltid

Lön efter överenskommelse

 

Känner du att tjänsten är något för dig? Tveka inte att skicka iväg ditt CV och Personliga brev till:

osbymoppen@gmail.com

 

Intervjuer sker löpande

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Osbymoppen AB är ett snabbt växande företag som hämtar runt 1000 fordon om året i hela landet. Många av dessa fordon monteras ner i delar för att läggas ut på webbshopp. Försäljning och beställningar sker även i butik samt över telefon och mail. Osbymoppen innehar hög kreditvärdighet, och säljer delar och fordon till både privatpersoner och företag. Organisationsnummer för Osbymoppen AB: 559241-7454

Inga fler tjänster finns tillgängliga för tillfället

Vi använder cookies för att göra sidan bra och enkel att använda.